Op 19/7/2022 wordt Aline 3 jaar !!! we mochten weeral feesten voor haar verjaardag samen in de klas met haar vriendjes! Aline wist héél goed wat er gebeurde want ze kwam binnen in de klas en ging direct op zoek naar het verjaardagstoeltje om in het midden van de kring te zitten. Haar kroon werd snel uitgekozen en ze probeerde ook erg hard om 3 vingertjes te tonen … alle kleuters hielpen mee en staken 3 vingers op dat vond Aline geweldig! Ook de grote jongens hielpen Aline om haar appeltjes te ponsen want dat is zwaar werk!

En dit keer geen snoepjes om te delen maar een heel groot zwaar verrassingspak… onze kleuters maar raden, voelen doorgeven en wegen… maar niemand kon raden welk knap klasgeschenk Aline bij had!!!!

Toen het uitgepakt was hebben we met allemaal samen de ‘MEGAPUZZEL’ in elkaar gestoken … iedereen vond het leuk en we kunnen de puzzel zeker nog eens maken natuurlijk! Bedank Aline voor het pracht cadeau!

Alvast een dikke proficiat en hipperdepipperdepipoperdepippperdepip hoeraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!